Ο Νόελ Γκάλαχερ δεν έκανε εμβόλιο κατά του κορονοϊού γιατί φοβόταν την… «απώλεια μαλλιών»

Στην αποκάλυψη ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, προχώρηση ο Βρετανός τραγουδιστής Νόελ Γκάλαχερ. Μάλιστα, ο γνωστός κιθαρίστας και πρώην μέλος των Oasis τόνισε ότι ο γιατρός του τού είπε πως θα είναι «ανόητος» αν δεν εμβολιαστεί, καθώς αρχικά δεν ήθελε να το κάνει.

Ο Νόελ Γκάλαχερ διευκρίνισε ότι δεν φοβόταν ότι αν εμβολιαστεί, θα προσβληθεί από κορονοϊό, επειδή υπέφερε περισσότερο όταν υπέστη δηλητηρίαση από φαγητό στο Μεξικό. Είπε ακόμη ότι ο λόγος για τον οποίο δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο, είναι επειδή ανησυχούσε για «απώλεια μαλλιών», αλλά ο γιατρός του ανέφερε ότι δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί, αν εμβολιαστεί.

«Οπότε λες ότι πρέπει να το κάνω;» είπε ο Γκάλαχερ στον γιατρό του και εκείνος απάντησε: «Όχι, λέω ότι αν δεν το κάνεις, είσαι ανόητος».

«Θα πω: είναι ανθρώπινο δικαίωμα να αρνείσαι το εμβόλιο» τόνισε ο καλλιτέχνης.

«Και οι άνθρωποι που ηθικολογούν, κουνώντας το δάκτυλο σε ανθρώπους που αρνούνται να εμβολιαστούν, να πάνε να ***. Ετσι ξεκινά ο φασισμός» υποστήριξε.

«Όταν κάθομαι στο σπίτι και στις διαφημίσεις ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ο Λένι Χένρι λέει “κάντε το εμβόλιο” εγώ λέω: « Κάνε το εμβόλιο, από σένα εξαρτάται».

Ο Νόελ Γκάλαχερ προηγουμένως εξέφρασε την αντίθεσή του τον περασμένο Σεπτέμβριο στα κυβερνητικά μέτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη χρήση μάσκας όσων μπαίνουν σε καταστήματα ή κινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο μικρότερος αδερφός του, Λίαμ εξέφρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, αντίθετη άποψη και έγραψε στο Twitter ότι δεν τον ενοχλεί να φορά μάσκα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ