Πάτρα: Ουρές στα φαρμακεία για rapid test

Ουρές σημειώνονται και στα εφημερεύοντα φαρμακεία και κέντρα υγείας της Πάτρας από πολίτες που θέλουν να κάνουν σήμερα Πρωτοχρονιά ένα rapid test κορωνοϊού και για όποιον θέλει να κάνει τεστ, τον περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία.

Οι φωτογραφίες του tempo24.news αποτυπώνουν τις ουρές έξω από το εφημερεύον φαρμακείο στη συμβολή των οδών Γεωργίου Ολυμπίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα για ένα rapid test. Ουρές σχηματίζονται από χθες και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Μάλιστα, είναι δύσκολο ακόμα και να πάρει κανείς ένα τηλέφωνο σε κάποιο φαρμακείο για να ρωτήσει αν κάνουν τεστ κορωνοϊού καθώς οι γραμμές είναι συνέχεια κατειλημμένες. Αρκετοί αναφέρουν πως περιμένουν μέχρι και 1 ώρα μέχρι να μπορέσουν να περάσουν στο φαρμακείο για να κάνουν το τεστ.

Όσοι σπεύδουν σήμερα στα φαρμακεία για rapid test είναι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τεστ πριν δουν τους αγαπημένους τους ή έχουν βγει θετικοί σε self test στο σπίτι και θέλουν να τσεκάρουν με ένα δεύτερο τεστ ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και θέλουν να ελέγξουν την κατάσταση της υγείας τους.