Πάτρα: Την Τρίτη η κηδεία του Χριστόφορου Δουραμάνη

Η κηδεία του 68χρονου Χριστόφορου Δουραμάνη θα γίνει στις 5 το απόγευμα της Τρίτης από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Το τελευταίο αντίο στον  Χριστόφορο Δουραμάνη θα απευθύνουν την Τρίτη 10 Μαΐου, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του θα γίνει στις 5 το απόγευμα της Τρίτης από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Ο Χριστόφορος Δουραμάνης ήταν πρωταθλητής Ελλάδος σε αγώνες ταχύπλοων σκαφών, μαραθωνοδρόμος και δρομέας σε αγώνες βουνού. Ηταν ένα ιδιαιτέρως αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και στον χώρο του αθλητισμού. Το 2019, είχε θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αλέκου Χρυσανθακόπουλου. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και συναθλητές.

Η σορός του άτυχου πατρινού δρομέα, ερασιτέχνη αθλητή και φυσιολάτρη, εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου, σε χαράδρα 80 μέτρων στη Σκάλα Ναυπάκτου και ανασύρθηκε από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και Πυροσβεστικής υπηρεσίας και μετά από πεζοπορία περίπου 40 λεπτών, παρεληφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες θέλουν ο 68χρονος ν΄ακολούθησε παράλληλο μονοπάτι της επίσημης διαδρομής των αγώνων και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε εκτός χαρτογραφημένης πορείας και βρέθηκε στο κενό.

Πηγή: pelop.gr