Πάτρα: Φωτογραφία ντοκουμέντο με μελανιές στο σώμα της Τζωρτζίνας

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν εδώ και λίγες ώρες καταγγελίες για μελανιές στο σώμα της μικρής Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία πνοή της τον Γενάρη. Σημειώνεται, πως η Τζωρτζίνα ήταν το τρίτο και μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας στην Πάτρα, που είδε τα τρία κορίτσια της να χάνονται άδικα μέσα σε λίγους μήνες.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega αποκαλύπτει μια φωτογραφία ντοκουμέντο, όπου διακρίνονται μελανιές στο χέρι της μικρής Τζωρτζίνας. Σημειώνεται πως για τις μελανιές η οικογένεια από την Πάτρα έχει υποστηρίξει ότι έγινε από το αναπηρικό καροτσάκι που χρησιμοποιούσε το παιδί. 

Στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος και ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ανέφερε πως «όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την εξετάσει άμεσα».

«Έχουν βρεθεί ουσίες. Έχουμε ευρήματα»

Ο κ. Μπουζιάνης, ο ιατροδικαστής της μικρής Τζωρτζίνας, μίλησε στην εκπομπή λέγοντας πως: «Τις επόμενες μέρες κατά τις εκτιμήσεις μας θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Έχουν βρεθεί ουσίες αλλά αυτό πρέπει ακόμα να διευκρινιστεί γιατί το παιδί έπαιρνε φάρμακα. Αυτή τη στιγμή γίνεται συσχέτισμός των ουσιών».

«Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου, τις επόμενες μέρες θα έχουμε. Έχουμε ευρήματα αλλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι. Προς το παρόν δεν έχουμε ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε.