Πέθανε 40χρονος στυλίστας – Τον βρήκε νεκρό επιστήθια φίλη του

Την σορό του 40χρονου στυλίστα βρήκε η φίλη του και σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Βατικανού, η οποία είχε ειδοποιηθεί από την οικογένειά του, προκειμένου να τον αναζητήσει. Ο 40χρονος στυλίστας Νάσος Κάτρης δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες και οι γονείς του είχαν ανησυχήσει.

Η Αθηνά Βατικανού πήγε στο διαμέρισμα του στυλίστα και τον βρήκε νεκρό. Ο στυλίστας, σύμφωνα με πληροφορίες έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου.

«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του»τόνισε η σχεδιάστρια.