Παγκράτι: Νεφροπαθής πήγε να κάνει αιμοκάθαρση με την Πυροσβεστική εξαιτίας της κακοκαιρίας

Τα προβλήματα που έχει αφήσει πίσω της η κακοκαιρία «Ελπίδα» είναι τεράστια και πολλοί είναι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας που παραμένουν μέχρι και σήμερα απροσπέλαστοι. Μια τέτοια περίπτωση είναι η γειτονιά του κ. Νίκου στο Παγκράτι, ο οποίος για να πάει αυτές τις ημέρες για αιμοκάθαρση αναγκάζεται να καλεί την Πυροσβεστική.

«Βρίσκομαι στην οδό Νεοπτολέμου στον Προφήτη Ηλία. Δεν ανεβαίνει τίποτα εδώ. Το τετράγωνο γύρω από εμένα είναι κλειστό. Είμαι νεφροπαθής και πρέπει να πάω για αιμοκάθαρση, πήρα την Πυροσβεστική, όπως ήρθε και την Τρίτη, και μου είπαν ότι θα έρθουν τα παιδιά. Δεν επιτρέπεται ο δήμος Αθηναίων να μην έχει καθαρίσει τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Η Υμηττού δεν έχει καθαριστεί ούτε η μισή», ανέφερε ο κ. Νίκος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο MEGA.

«Ερχόταν ταξί και με πήγαινε για αιμοκάθαρση, αλλά δεν μπορεί να έρθει τώρα το ταξί. Πάω στο Λευκό Σταυρό. Με πήραν δύο παιδιά από την Πυροσβεστική γιατί γλιστρούσε, με έβαλαν στο τζιπ, και μετά τους πήρα τηλέφωνο και ήρθαν και με πήραν», πρόσθεσε ο ίδιος.