Πανικός στο Κρατικό Νίκαιας: Ρομά τα έκαναν “γυαλιά καρφιά” – Εικόνες από το νοσοκομείο

Καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ – Ρομά ζήτησε γιατρό και πριν προλάβει να τελειώσει το αίτημά του άρχισαν όλοι να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Πανικός επικράτησε χθες βράδυ στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όταν Ρομά τα έκαναν “γυαλιά καρφιά”, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

“Χθες βράδυ στις 11 μ.μ. έφθασαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Νίκαιας ένας 16χρονος Ρομά που είχε τραύμα στο χέρι του συνοδεία 7 ατόμων επίσης Ρομά. Το περίεργο είναι πως έφθασαν εκεί σε ένα νοσοκομείο που δεν εφημέρευε. Ελλειπέστατη φύλαξη. Πώς μπήκαν συνολικά 7 άτομα; Ζήτησε γιατρό και πριν προλάβει να τελειώσει το αίτημα άρχισαν όλοι να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Τα έκαναν λαμπόγιαλο. Επικράτησε πανικός. Επενέβη η ασφάλεια του νοσοκομείου έγκαιρα και η αστυνομία και γλυτώσαμε τα χειρότερα. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Τι άλλο θα πάθουμε; Τα έχουμε δει όλα!!!!” σημειώνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

“Δεν μας φθάνει η κούραση, η εξάντληση, κινδυνεύει και η ζωή μας από το κάθε επικίνδυνο άτομο που επισκέπτεται τα νοσοκομεία” προσθέτει ο κ. Γιαννάκος.

Πηγή: thetoc.gr