«Παράθυρο ελπίδας στην ψυχή των παιδιών άνοιξε το Σικιαρίδειο Ίδρυμα»

Στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βρέθηκε ο Γιώργος Πατούλης και στάθηκε στο παράθυρο ελπίδας, από το οποίο βγαίνει το χαμόγελο, που βγαίνει μέσα από την ψυχή των παιδιών. Ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών υπογράμμισε και τη συμβολή του ιδρύματος στη βοήθεια που προσφέρει σε φοιτητές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την πρακτική εκπαίδευσή τους.

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, παρευρέθηκα διαδικτυακά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σικιαρίδειου Ιδρύματος!

Η εξέλιξη του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, μας τιμά ως χώρα και ως #Περιφέρεια_Αττικής, όχι μόνο για τη στήριξη των καταρτιζομένων παιδιών και των οικογενειών τους, όχι μόνο για το παράθυρο ελπίδας που εκπροσωπεί, όχι μόνο για το χαμόγελο που προσφέρει στην ψυχή των παιδιών αλλά και για το γεγονός ότι εξελίχθηκε σε κέντρο πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών για φοιτητές κοινωνικής εργασίας, φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων στην ειδική αγωγή, στη λογοθεραπεία και εργοθεραπεία.

Εύχομαι μια ασφαλής και υγιής χρονιά για όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Ιδρύματος! Ακόμα μια φορά, συγχαίρω θερμά τις προσπάθειες που κάνει η Πρόεδρος @kliouta και οι συνεργάτες της!», έγραψε στα social media ο Γιώργος Πατούλης.

https://www.instagram.com/p/CadHrVFNtmv/?utm_medium=copy_link