Παραλαβή Συνταγών: Ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου. Όλη η διαδικασία από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αθηνών

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ξεκινάει η διαδικασία παραλαβής των συνταγών στα φαρμακεία. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωση του περιγράφει την διαδικασία της παραλαβής τους.

ΘΕΜΑ : ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1.- H παραλαβή των συνταγών από τα κούριερ θα ξεκινήσει την 3Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 (ΤΕΤΑΡΤΗ), άρα το πρωί ανοίγοντας το φαρμακείο σας 3/2 θα πρέπει να έχετε έτοιμες τις συνταγές σας. Η προθεσμία που έχουν τα κούριερ να παραλάβουν είναι μέχρι και 8/2 (ΔΕΥΤΕΡΑ). Οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την παραλαβή είναι οι κάτωθι :
CPS COURIER / ICC INTER CITY COURIER / HELLENIC AIOLOS COURIER SERVICE / COURIER CENTER / SPEED COURIER / ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ / EASY MAIL

2.- Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα περάσει το κούριερ, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παραλαβή των συνταγών σας, καθώς στο τέλος των παραλαβών από τα κούριερ θα γίνει έλεγχος και αν διαπιστωθούν εκκρεμότητες θα φροντίσει ο Σύλλογος για την παραλαβή τους χωρίς να πρέπει να αγχώνεστε για καθυστέρηση. Οι ώρες που θα περάσει το κούριερ είναι στο ωράριο υποχρεωτικής λειτουργίας του φαρμακείου, δηλαδή : Δευτέρα, Τετάρτη 8:00 – 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 08:00- 14:00 & 17:00 – 20:00.

3.- ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα Έντυπο Υποβολής του Συλλόγου, πλέον το καταχωρείτε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και το εκτυπώνετε μέσα από την πλατφόρμα του ΦΣΑ. Οδηγίες για την καταχώριση και εκτύπωση του εντύπου θα βρείτε στο www.fsa.gr

4.- θα πρέπει επίσης να έχετε φροντίσει να μην έχετε καμία εκκρεμότητα. Στη περίπτωση που όταν περάσει το κούριερ, δεν έχετε εκδώσει φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα, θα τα παραδώσετε έτσι στο κούριερ και θα αποστείλετε με φαξ 210 5220721 ή με email grfsa@otenet.gr το αργότερο έως και 9/2.

Ολόκληρη η ανακοίνωση παρακάτω