Παραφωνίες και παράπονα μετά τους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό – «Είναι σκέτη ντροπή»

Οι καταγγελίες αφορούν το νοσοκομείο της Σύρου, όπου οι εμβολιασμοί συνεχίζονται. Τα παράπονα για τις ελλείψεις πληθαίνουν…

Τα παράπονά του, έκανε o Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μάρκος Βουτσίνος, για την έλλειψη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, βασικού αναλώσιμου και συγκεκριμένα έλλειψη τραυμαπλάστ.  “Είναι απαράδεκτο και πραγματικά ντροπή. Μας βομβαρδίζουν τόσο πολύ να κάνουμε το εμβόλιο, υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στην ουρά και στον ήλιο για να εμβολιαστούν και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δεν υπάρχει ούτε ένα τραυμοπλάστ για να καλυφθεί όπως προβλέπεται το σημείο του τσιμπήματος. 

Είναι πραγματικά ντροπή και απαράδεκτη η εικόνα που βλέπεις. Έκανε η κόρη μου το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και δεν υπήρχε ένα τραυμαπλάστ να της βάλουν, παρά της έβαλαν ένα τεράστιο βαμβάκι με λευκοπλάστ”

Το Syrospress.gr, μίλησε με νοσηλεύτρια (που έχει εργαστεί και στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα), η οποία  εξήγησε ότι κανονικά μετά τον εμβολιασμό συνιστάται η χρήση τραυμαπλάστ.

Είναι όπως τονίζει σχετικά ακριβό, οπότε πολλές φορές χρησιμοποιείται εναλλακτικά απλό βαμβάκι που στερεώνεται με λευκοταινία.