Περισσότερα από 7.500 δωρεάν rapid test στο Λεκανοπέδιο από τη συνεργασία Περιφέρειας Αττικής και Ι.Σ.Α.

Στο πλευρό των πολιτών σε όλους τους δήμους του Λεκανοπεδίου βρίσκονται η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Όχι με λόγια, αλλά έμπρακτα.

«Πάνω από 7.500 δωρεάν rapid test έχουν διενεργηθεί από την αρχή του έτους σε Δήμους και Δομές της Αττικής, στο πλαίσιο της σχετικής Δράσης της #Περιφέρεια_Αττικής και του #ΙΣΑ», αποκάλυψε με ανάρτησή του ο Γιώργος Πατούλης.

«Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι διενεργήθηκαν σε Δομές (Γηροκομεία κ.ά) και Δήμους της Αττικής. Μεταξύ άλλων, έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένα σημεία των Δήμων Πετρούπολης, Ηρακλείου, Αχαρνών, Κρωπίας, Παπάγου – Χολαργού, Μεγαρέων, Αγ. Παρασκευής, Μάνδρας, Ηλιούπολης, Ελευσίνας, Ν. Σμύρνης, Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, Σαλαμίνας, Τροιζηνίας – Μεθάνων, Αίγινας, Αγκιστρίου, Πόρου, Ύδρας και στον Πειραιά», πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης και πρόεδρος του Ι.Σ.Α..

«Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών, ενθαρρύνει τις προσπάθειές μας για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας μέσω των προληπτικών δράσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια και ο ΙΣΑ. Με σύμμαχο την Επιστήμη και σε συνεργασία με τους Δήμους συνεχίζουμε τους εκτεταμένους διαγνωστικούς ελέγχους για #Covid19, μέχρι την τελική μας νίκη και την επιστροφή στην κανονικότητα!», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Πατούλης.

https://www.instagram.com/p/CZtS_xqNdSs/?utm_medium=copy_link