”Ποιος έδωσε εντολή στον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. να υποδεχτεί τον Γλυξμπουργκ;”

ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ εκ μέρους του Διοικητή της 6ης Υ.Πε.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εμβολιάστηκε σήμερα στο Ναύπλιο, αλλά αυτό που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη είναι ότι τον υποδέχτηκε ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ Γιάννης Καρβέλης, η έδρα του οποίου είναι στην Πάτρα.

Ο κ. Καρβέλης είναι κυβερνητικός παράγοντας, διορισμένος από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και ηγείται του υγειονομικού τομέα στη ν/δ Ελλάδα. Κατά συνέπεια η υποδοχή στον τέως, είναι ακατανόητη καθότι ο Γλύξμπουργκ δεν έχει την παραμικρή θεσμική ιδιότητα παρά μόνο αυτή του απλού πολίτη.

Επομένως, τίθενται τα ερωτήματα :

Πήρε εντολή από το Γραφείο Πρωθυπουργού να πάει στο Ναύπλιο για να υποδεχτεί τον τέως ; Πήρε μήπως εντολή από τον υπουργό Υγείας; Ή , πήγε από μόνος του ; (το θεωρούμε εντελώς απίθανο).

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει σοβαρό πολιτικό θέμα. Αποδεικνύεται ότι, ένας κυβερνητικός παράγοντας είτε από μόνος του, είτε με εντολή άνωθεν, πήγε να δώσει διαπιστευτήρια στον τέως, τον οποίο ο Ελληνικός Λαός καθαίρεσε μετά από δημοψήφισμα . Θεωρούμε υποχρέωση της κυβέρνησης να πάρει θέση και να απαντήσει τι δουλειά είχε στην υποδοχή του τέως, το κυβερνητικό στέλεχος;