Προσλήψεις: Προκήρυξη για μόνιμους αναισθησιολόγους στο Καραμανδάνειο

Προκηρύχθηκαν θέσεις μόνιμων αναισθησιολόγων για το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα ελλείψεώς τους.

Το Υπουργείο Υγείας προχωρά σε επίλυση του προβλήματος της ελλείψεως αναισθησιολόγων από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, με την προκήρυξη μόνιμων θέσεων.

Σήμερα (6/6), υπεγράφη η έγκριση της προκήρυξης των μόνιμων θέσεων αναισθησιολόγων στο Καραμανδάνειο

«Η αναπληρώτρια υπουργός υγείας, Μίνα Γκάγκα, όπως είχαμε προαναγγείλει, υπέγραψε σήμερα την έγκριση της προκήρυξης των μόνιμων θέσεων αναισθησιολόγων στο Καραμανδάνειο. Διασφαλίζουμε την πλήρη, ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου και θωρακίζουμε με πράξεις την αναβάθμιση του» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Σε αναρρωτική άδεια οι 4 αναισθησιολόγοι του Καραμανδάνειου

Θυμίζουμε ότι αυτή την περίοδο και οι τέσσερις αναισθησιολόγοι του νοσοκομείου είναι σε αναρρωτική άδεια.

Για την προσωρινή λύση του προβλήματος, το Υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει πρόσφατα την έκτακτη μετακίνηση 2 αναισθησιολόγων από το Παίδων Πεντέλης στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας. Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία της ΕΙΝΑΠ.

Με τη σειρά, της η κ. Γκάγκα είχε ξεκαθαρίσει με πρόσφατες δηλώσεις της, ότι δε τίθεται θέμα διακοπής λειτουργίας του Καραμανδάνειου. «Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας επαναλαμβάνει ότι δε τίθεται θέμα διακοπής λειτουργίας του Καραμανδάνειου. Κανένα νοσοκομείο δεν κλείνει. Αντίθετα, αναβαθμίζονται» είχε πει χαρακτηριστικά.