Ρόδος: Από ένα θαύμα σώθηκε 49χρονη συμπολίτισσά μας σε τροχαίο ατύχημα

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 4 το απόγευμα, στην περιοχή ανάμεσα σε Λάρδο και Γεννάδι, όταν ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε τουρίστας μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονη Ροδίτισσα.

Από τη σφοδρή αυτή σύγκρουση, το όχημα της 49χρονης, βρέθηκε εκτός δρόμου και μάλιστα έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό διαγράφοντας δύο ή τρεις τούμπες!

Σαν από θαύμα, η 49χρονη βγήκε μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν επιτόπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου παρέμεινε για αρκετές ημέρες πραγματοποιώντας μια σειρά από εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις, καθώς έφερε χτύπημα στο κεφάλι.

Θερίζουν τα τροχαία και πάλι στα νησιά μας
Από την αρχή του έτους, στο οδικό δίκτυο της Δωδεκανήσου, έχουν χάσει τη ζωή τους 6 συνολικά άτομα και συγκεκριμένα:
Στις 26 Ιανουαρίου 2022 2 νεαροί ηλικίας 18 και 19 ετών στο νησί της Κω.
Στις 13 Φεβρουαρίου ο 52χρονος Γ. Γρηγορόπουλος από τον Αρχάγγελο, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε γκρεμό ύψους 20 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στις 23 Απριλίου ο Αντώνης Λάσκαρης  του Δαμιανού από τον Θεολόγο, 24 μόλις ετών, όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε ανάμεσα σε Αφάντου και Λαδικό.
Στις 28 Απριλίου  ένας 50χρονος στο νησί της Κω.
Στις 2 Μαΐου ο Σωτήρης Κεφάλας του Μιχαήλ από τη Σορωνή, σε ηλικία μόλις 19 ετών όταν το όχημα, στο οποίο επέβαινε, βγήκε εκτός δρόμου στη διαδρομή από Άγιο Σουλά προς Σορωνή.

Πηγή: rodiaki.gr