Σήφης Βαλυράκης: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το ”Ύστατο Χαίρε” στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Στο νεκροταφείο Παπάγου η κηδεία του Σήφη Βαλυράκη ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως έπειτα από την καταγγελία της συζύγου του. Παράλληλα, η μαρτυρία του ανθρώπου που βρισκόταν στο σημείο είναι καθοριστική για να καταλήξουν οι Αρχές σε κάποιο συμπέρασμα για τον θάνατο του πρώην Υπουργού.

Στις 15:00 το μεσημέρι αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους Σήφη Βαλυράκη

Η εξόδιος ακολουθία έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, στις 15:00 το μεσημέρι. Νωρίτερα, έφτασαν η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, μαζί με τα παιδιά τους, οι οποίοι φανερά συγκινημένοι με την τραγική απώλεια δεν μπορούσαν να κρύψουν τον θρήνο τους. Η σύζυγος του εκλιπόντος αδυνατεί να πιστέψει όσα έγιναν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στα μοιραία νερά της Ερέτριας, ενώ κρατούσε σφικτά στην αγκαλιά της τη φωτογραφία του.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία παρέστη και στην κηδεία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπως και οι Μαργαρίτα Παπανδρέου και Κώστας Λαλιώτης.