Σε κρίση κατάσταση ο Γιώργος Τρομάρας: «Του βρήκαν ανεύρυσμα στην καρδιά» αναφέρει ο γιός του

Δύσκολες ώρες περνάει ο  παλαίμαχος παλαιστής και ηθοποιός, Γιώργος Τρομάρας, καθώς εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ,του νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

Την κατάσταση αυτή επιβεβαίωσε εμμέσως και ο γιος του μιλώντας με την φωνή του να σπάει, στον ALPHA.

«Έχω κλάψει κι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Ακούω αυτά που μου λένε οι γιατροί και τα βλέπω τελείως ρεαλιστικά» είπε ο γιος του.

Σύμφωνα με τον ίδιο η περιπέτεια για τον Γιώργο Τρομάρα ξεκίνησε «το μεσημέρι της Τρίτης που μούδιασαν τα χείλη του, η αριστερή πλευρά του κεφαλιού του και το αριστερό του χέρι. Του βρήκαν ότι έχει ανεύρυσμα στην καρδιά, μάλλον πέρασε ένα παροδικό εγκεφαλικό επεισόδιο».

Ποιος είναι ο Γιώργος Τρομάρας

Είναι μια συνηθισμένη μέρα την δεκαετία του ‘80 για τους περισσότερους Έλληνες, όχι όμως για τον μασίστα και παλαιστή Γιώργο Τρομάρα, που έχει ετοιμαστεί για μια τηλεοπτική εμφάνιση που θα γράψει ιστορία. Με βλέμμα αποφασιστικό, δεμένος από τη μέση σε τέσσερα βαγόνια τραίνου ετοιμάζεται να τα τραβήξει μπροστά στις κάμερες και σε ένα πλήθος ανθρώπων που έχει συγκεντρωθεί.

Με μια σωματική δύναμη που φαντάζει εξωπραγματική θα σύρει αργά αλλά σταθερά τα τέσσερα βαγόνια μέσα σε αποθέωση και το βίντεο θα κάνει το γύρο του κόσμου.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα αποπνέει την φιλοσοφία αυτού του αγαθού παλαιστή που συνοψιζόταν σε μια δική του φράση για την διαδρομή που επέλεξε: «Αυτή η στάνη που διάλεξα, αυτό το γάλα έβγαζε».

Στα 75 του χρόνια σήμερα, ο Τρομάρας- άξιος διάδοχος του φημισμένου Κουταλιανού-δεν υπερηφανεύεται σχεδόν ποτέ ότι έχει χτίσει τον δικό του προσωπικό μύθο με κόπο, ιδρώτα, σωματική καταπόνηση και πολλά ραντεβού με τον χάρο.

Έναν μύθο που ξεκίνησε το 1947 στη μέση του εμφυλίου πολέμου, όταν ο Γιώργος βγήκε κλωτσώντας από την κοιλιά της μητέρας του Ελένης και λίγα λεπτά αργότερα κοίταγε τον πατέρα του Λάμπρο που τον κράταγε στην αγκαλιά του.

Μεγαλώνοντας στην Αγία Σοφία, ένα μικρό χωριό έξω από το Αγρίνιο ο πιτσιρικάς κατάλαβε γρήγορα, από το Δημοτικό ακόμη ότι δεν τα πήγαινε καλά με τα γράμματα.

Η μοίρα του καθορίστηκε μια μέρα, όταν στο χωριό έφτασε ένας αθλητής, ο Δημήτρης Κωνσταντίνου για να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, με διάφορα νούμερα βασιζόμενα στην απίστευτη μυϊκή του δύναμη.

«Πριν αρχίσει το πρόγραμμα του, με πλησίασε, με έπιασε από το μπράτσο και μου είπε ότι μια μέρα θα γίνω αθλητής» δήλωσε χρόνια μετά σε συνέντευξη του, αυτός ο καλοκάγαθος γίγαντας που νοσηλεύεται μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Τρομάρας δεν ξέχασε ποτέ τον Κωνσταντίνου και τρία χρόνια μετά άρχισε να γυμνάζεται εντατικά, όταν η οικογένεια αφήνει το χωριό κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα και μετακομίζει στην Αθήνα.