Σκοτώθηκε από ΙΧ εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Ξυλοκάστρου

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 45χρονη, εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης το πρωί της Κυριακής στο Κάτω Πιτσά, Το τροχαίο, σύμφωνα με το Korinthostv.gr, έγινε όταν λίγο μετά τις 6.30 οι υπάλληλοι στην καθαριότητα με το δημοτικό όχημα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμάτων στο Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. ΙΧ που οδηγούσε ένας άνδρας από την Καλλιθέα Ξυλοκάστρου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε την 45χρονη γυναίκα υπάλληλο του Δήμου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ο 36χρονος οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου. Θα υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Οι κάτοικοι της περιοχής, πάντως, συζητούσαν ότι πριν από περίπου 20 χρόνια, ο πατέρας του 36χρονου είχε σκοτώσει σε τροχαίο στον ίδιο δρόμο έναν πεζό.