Σκοτώθηκε στην Κουκουράβα ο Νότης Μαυρουδής

Τραγικό θάνατο βρήκε  σήμερα το βράδυ, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Κουκουράβα, ο Νότης Μαυρουδής, γνωστός στο Πανελλήνιο συνθέτης & κιθαριστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 77χρονος έπεσε από ύψος τριών μέτρων , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η σύζυγός του, κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 20.45  κινητή μονάδα  πήγε στο σημείο, αλλά ο άτυχος συνθέτης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο γιος του, Χάρης Μαυρουδής, αποχαιρέτισε τον πατέρα του με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας, Νότη Μαυρουδή, ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του.

Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σας ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες.

Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Ροδή και Χάρης και τα εγγόνια του Ιάσονας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας

Ο Νότης Μαυρουδής συνεργάστηκε με σπουδαίους ποιητές όπως ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιάννης Κακουλίδης, ο Ηλίας Πετρόπουλος, ο Άκος Δασκαλόπουλος, Μάνος Χατζιδάκις και τραγουδιστές όπως Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Γιώργος Ζωγράφος, Αρλέτα, Πόπη Αστεριάδη, Ελένη Βιτάλη, Γιώργος Μουφλουζέλης, Γιάννης Σαμσιάρης, Νένα Βενετσάνου, Πέτρος Πανδής, Κώστας Θωμαΐδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Τάνια Τσανακλίδου, Μανώλης Μητσιάς, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Παντελής Θαλασσινός, Έλλη Πασπαλά, Αναστασία Μουτσάτσου κ.ά..

Ως ερμηνευτή τον συναντάμε σε ένα μόνο τραγούδι, στο «Πόλη Κωνσταντινούπολη» από τον δίσκο «Εάλω η Πόλις», όπου οι συνθέτες ερμηνεύουν τα τραγούδια τους, καθώς επίσης και με δεύτερες φωνές σε πέντε τραγούδια στον δίσκο «Μικρές νυχτερινές μουσικές».