Σοφία Βόσσου: Είμαι ακινητοποιημένη, θα το περάσω και αυτό

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για τη νέα περιπέτεια που βιώνει με την υγεία της. Η τργουδίστρια μίλησε την εκπομπή «Σου – Κου Family» για το ατύχημα που είχε στο σπίτι της στη Σαλαμίνα και την οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και αποκάλυψε πως για 2-3 μήνες θα χρειαστεί να κυκλοφορεί με πατερίτσες.

«Είμαι καλά τηρουμένων των αναλογιών φυσικά. Χειρουργήθηκα γιατί είχα συντριπτικό κάταγμα μηριαίου οστού και στο γόνατο. Δύσκολο χειρουργείο πολύ. Είμαι με νάρθηκα. Τώρα αυτό θέλει χρόνο αποθεραπείας φυσικά. Είμαι στο εξοχικό μου στη Σαλαμόνα με τους δικούς μου ανθρώπους, με προσέχουν. Γλίστρησα γιατί η σκυλίτσα μου που την έχασε πριν δυο μέρες, την ώρα που ξύπνησα χαράματα για να πάω τουαλέτα, αυτή πήγε μπροστά από την τουαλέτα και έκανε την ανάγκη της, βγαίνοντας εγώ, ήμουν και από τον ύπνο, δε το κατάλαβα, πάτησα και γλίστρησα. Έπεσα με τον ποπό, γύρισε το πόδι και κλείδωσε. Άκουσα το κρακ.

Το δύσκολο ήταν ότι έκανα μια ώρα και 20 λεπτά να συρθώ από την τουαλέτα στο δωμάτιο που είχα το κινητό για να πάρω τους δικούς μου να έρθουν. Είναι ταλαιπωρία τώρα αυτό γιατί είμαι ακινητοποιημένη. Δε κάνει να πατάει το πόδι κάτω 2-3 μήνες. Εντάξει, θα το περάσω και αυτό».