Σοφία Βόσσου: Μιλά για πρώτη φορά μετά τη νέα περιπέτεια υγείας της

Μια νέα περιπέτεια υγείας βίωσε η Σοφία Βόσσου, η οποία κατά την επίσκεψή της στο εξοχικό της στη Σαλαμίνα, είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ενώ απολάμβανε τις διακοπές της, ξαφνικά έπεσε έξω από το σπίτι που έμενε μόνη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το γόνατό της. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι το τραύμα έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης, προκειμένου να αποκατασταθεί. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και η δημοφιλής τραγουδίστρια τώρα αναρρώνει και ξεκουράζεται.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικούς μήνες η Σοφία Βόσσου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της, λόγω μιας στομαχικής διαταραχής, η οποία οδήγησε σε διάτρηση στομάχου.

Μετά την χειρουργική επέμβαση στο πόδι της, η τραγουδίστρια προχώρησε σε δηλώσεις, αναφέροντας:

“Δεν με θέλει αυτή η χρονιά μάλλον. Κάτι συμβαίνει. Είχα μία πτώση, βγαίνοντας από την τουαλέτα μου. Εκεί έχει ένα μικρό σκαλάκι, είχε πάει το σκυλάκι μου, έξω από την τουαλέτα, δεν το είδα, πάτησα, γλίστρησα και έπεσα με τον ποπό. Γύρισε το πόδι μου, έπαθα συντριπτικό κάταγμα του μηριαίου στο γόνατο. Θέλει χρόνο για να αποκατασταθώ, δεν πρέπει να το πατάω. Δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε δυνατοί. Δεν τσαντιζόμαστε με αυτά που μας φέρνει η ζωή. Για κάποιο λόγο έρχονται όλα και τα αντιμετωπίζουμε με θετική ενέργεια, με δύναμη και με πίστη στον Θεό”.