Στην εντατική 9χρονη: Έπαθε αλλεργικό σοκ

Στην εντατική μεταφέρθηκε 9χρονο κοριτσάκι από τον Βόλο, εξαιτίας αλλεργικού σοκ που υπέστη λίγο μετά αφότου έφαγε ένα γλυκό από το κυλικείο του σχολείου. Το κορίτσι μεταφέρθηκε απευθείας στο «Ιπποκράτειο», σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε η 9χρονη μαθήτρια από τον Βόλο, σε κρίσιμη κατάσταση από το αλλεργικό σοκ που το προκάλεσε κάτι που έφαγε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, γύρω στις 04:00 ασθενοφόρο μετέφερε στο Ιπποκράτειο το 9χρονο κορίτσι, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου. 

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια του διαλείμματος η 9χρονη μαθήτρια πήρε να φάει ένα γλυκό από το κυλικείο του σχολείου, το οποίο της προκάλεσε αλλεργικό σοκ. Το κορίτσι ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, όμως έκριναν πως η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς η μαθήτρια δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης κι έτσι θεώρησαν απαραίτητο να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα στο Ιπποκράτειο.