Στιγμές αγωνίας για 20χρονη κόρη επιχειρηματία μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson στην Πάτρα

Η 20χρονη έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson και ένα 24ωρο μετά βρέθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας. Τι λέει η μητέρα της, που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο πλευρό της…

Πρόκειται για 20χρονη, κόρη πασίγνωστου επιχειρηματία η οποία είχε κανονίσει διακοπές στην Σαντορίνη στις 28 Ιουλίου και θέλησε να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα της στο flamis.gr έκανε το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουλίου. Το πρωί της Τρίτης ανέβασε πυρετό και παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 5 μελανώματα σε κάθε πόδι της. Επικοινώνησαν αμέσως με ιδιώτη γιατρό ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα έπρεπε άμεσα να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν συμπτώματα θρόμβωσης και έδωσαν εντολή για άμεση εισαγωγή της. Ευτυχώς με τα αντιθρομβωτικά φάρμακα η κατάσταση της υγείας της καλυτέρευσε, ενώ πρόλαβαν τυχόν παρενέργειες που σχετίζονται με την πήξη του αίματος.

Η 20χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύτεαι στο Νοσοκομείο, ομως ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει πλέον ανησυχία. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συνέβαινε αν η 20χρονη δεν έδινε μεγάλη σημασία στα μελανώματα εκτιμώντας πως θα περάσουν, χωρίς να απευθυνθεί στους γιατρούς.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η περιπέτεια της 20χρονης σχετίζεται με το εμβόλιο που έκανε. Σε κάθε περίπτωση, για την ίδια και τους δικούς της, αυτό που μετράει είναι το διαφαινόμενο αίσιο τέλος στην αναπάντεχη περιπέτεια.