Συνεχίζονται τα… κορωνοπάρτι σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Μπορεί η χώρα να μετρά καθημερινά χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού και το ΕΣΥ να πιέζεται ασφυκτικά με εκατοντάδες εισαγωγές στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ όμως αυτό δεν δείχνει να πτοεί εκατοντάδες κόσμου που κάνει κορονοπάρτι σε όλη την Ελλάδα.

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι στην πλατεία Βαρνάβα η κατάσταση τα τελευταία βράδια μοιάζει ανεξέλεγκτη καθώς γίνονται συνεχώς πάρτι με ποτά, δυνατή μουσική ακόμη και dj!

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στην πλατεία, μουσική με ηχεία παίζει στη διαπασών και εξελίσσεται ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι. Μάλιστα όπως λένε η ηχορύπανση είναι τεράστια ενώ οι περισσότεροι νεαροί που βρίσκονται στο πάρτι δεν φοράνε μάσκα.

Ίδια κατάσταση και στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα

Πάρτι έχει στηθεί το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία Όλγας στο κέντρο της Πάτρας. Αρκετοί είναι οι συγκεντρωμένοι στο σημείο ενώ από ηχεία ακούγεται μουσική όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του thebest.

Νωρίτερα επίσης αρκετοί είχαν βγει για βόλτα σε άλλες κεντρικές πλατείες της Πάτρας, όπως αυτή των Υψηλών Αλωνίων. Δείτε βίντεο και φωτό από την πλατεία Όλγας το βράδυ του Σαββάτου.

Θεσσαλονίκη: Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για τις εικόνες συνωστισμού στο κέντρο της πόλης (pics, vids)

Την επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ το βράδυ του Σαββάτου ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν έξω από καφέ μπαρ της συμπρωτεύουσας.

Πεζές περιπολίες, μοτοσικλετιστές αλλά και περιπολικά χρησιμοποιούνται για να ζητήσουν από τον κόσμο να απομακρυνθεί μπροστά από τα καφέ μπαρ.  Όπως μεταδίδει το GR Times, επικρατεί μεγάλος συνωστισμός και δεν τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Δείτε φωτογραφίες:

Σύμφωνα με το GR Times, από τα περιπολικά αναπαράγεται το γνωστό ηχητικό μήνυμα, πολλοί θαμώνες ωστόσο δεν δείχνουν να… συγκινούνται και παραμένουν στο σημείο.

Με πληροφορίες από GR Times, Newsit