Συνταξιούχοι, επιχειρηματίες, αυτοκινητιστές του Λουτρακίου ενημέρωσαν τη Βασιλική Πολύζου για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν την άμεση λήψη μέτρων (video)

Από το Λουτράκι ξεκίνησε η Βασιλική Πολύζου την προεκλογική εκστρατεία της στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα. Για την υποψήφια ευρωβουλεύτρια με την Πλεύση Ελευθερίας, η περιοδεία της δεν είχε μόνο ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις της και τη βούληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου “να δώσουμε Ζωή και στην Ευρωβουλή”, όπως έλεγε χαρακτηριστικά. Ως δημοσιογράφος, η Βασιλική Πολύζου συζήτησε με τον κόσμο, ζήτησε και έμαθε τα προβλήματά τους, μιας και ο προσωπικός στόχος της είναι να γίνει η φωνή κάθε Έλληνα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

“Πρέπει να βάλει η κυβέρνηση το λιθαράκι της, να βοηθήσει τον κόσμο. Να μειώσει τους φόρους”, της είπαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής της μαζί τους, ενώ “πρωταγωνιστής” στα παράπονα, ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όχι μόνο για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας, αλλά και για την περίοδο που κρατούσε το χαρτοφυλάκιο της Ανάπτυξης.

 “Μάς φλόμωσε. Έλεγε ότι θα εκτοξευθούν οι επενδύσεις. Μόνο πάνω δεν τις βλέπουμε, να του πείτε. Κάτω τις βλέπουμε”, υποστήριξε επιχειρηματίας της πόλης. 

Γενικά, τα προβλήματα που άκουσε η Βασιλική Πολύζου ήταν πολλά. Οι αυτοκινητιστές, δηλαδή, οι οδηγοί ταξί, ανέφεραν ότι δουλεύουν καλά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, απλά και μόνο “για να τη βγάλουν τον χειμώνα”. Με την οριζόντια φορολόγηση να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά τους.

Σε όλη αυτή την ακρίβεια, πρέπει να κάνουμε μία άμυνα”, της ξεκαθάρισε ένας συνταξιούχος.

“Κάνουμε υπομονή. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο”, υποστήριξε μία κοπέλα.

Υπήρξαν και πολίτες που υπογράμμισαν την άνοδο της Ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη. Με επισημάνσεις για την αδιαφορία της πολιτείας να βάλει την παιδεία των Ελλήνων στη σωστή βάση. 

Πηγή: loutraki365.gr