Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»: Εξοπλισμός σε Παιδιατρικά Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών σε νοσοκομεία της περιφέρειας

Με τα απαραίτητα μηχανήματα εξόπλισε το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» τρεις παιδικές κλινικές και τρία παιδιατρικά ιατρεία, στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, στο Γενικό Νοσοκομείο Πρεβέζης, Διδυμοτείχου, Ημαθίας, αλλά και στο Κέντρο Υγείας Γαλατά και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Τήλου.

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» είναι μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που έχει ως σκοπό τη μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στην Ελλάδα. Στόχος του Σωματείου είναι να αναβαθμίσει και να εξοπλίσει όλα τα Παιδιατρικά Τμήματα των νοσοκομείων και τα Κέντρα Υγείας της Ελλάδος.

ΕΧΟΥΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ 1.310.000 ΠΑΙΔΙΑ
Βάσει των ετήσιων στατιστικών στοιχείων που λαμβάνει το Σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” από τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας που εξοπλίζει, από το 2010 μέχρι σήμερα έχουν επωφεληθεί από το έργο του 1.310.000 παιδιά. Στόχος του σωματείου είναι να αναβαθμίσει και να εξοπλίσει όλα τα Παιδιατρικά Τμήματα των νοσοκομείων και τα κέντρα υγείας της Ελλάδας. Τις σημαντικές ανάγκες των νοσοκομείων σε όλη τη χώρα καταφέρνουν να καλύψουν χάρη στη στήριξη των χορηγών, των δωρητών, των μελών και των φίλων του σωματείου.