Σύρος: Της άδειασαν το λογαριασμό και μετά την εκβίαζαν με ροζ υλικό

Οι συνομιλίες στο Facebook έγιναν εφιάλτης για μια 34χρονη γυναίκα στη Σύρο, που δεν έφτανε ότι είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αδειάζει, αλλά έγινε και στόχος εκβίασης από τον δράστη ο οποίος κατάφερε να βάλει στο χέρι οπτικό υλικό από προσωπικές της στιγμές!

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα στην Ασφάλεια Ερμούπολης, συνομιλούσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με έναν άνδρα, του οποίου το προφίλ αποδείχθηκε ψεύτικο, αλλά ως τότε είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να αποσπάσει τους κωδικούς e-banking της, με αποτέλεσμα να μεταφέρει σε δικό του λογαριασμό το ποσό των 7.500 ευρώ.

Όμως, στη συνέχεια άρχισε να την εκβιάζει ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο που είχε αποσπάσει, αν δεν του έδινε και άλλα χρήματα. Μάλιστα, για να την πείσει έστειλε το υλικό σε φιλικό της πρόσωπο, ενώ έφτασε στο σημείο να απειλεί ότι θα την σκοτώσει! Οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του εκβιαστή από τα ψηφιακά του ίχνη.