Σ.Α.Φ.Ε.Ε.: 1ο Συνέδριο για τον ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.), πιστός στη στρατηγική του Συλλόγου για παρεμβάσεις σε όλα τα θέματα που απασχολούν τη φαρμακευτική αγορά και γενικότερα τον χώρο της υγείας, διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

H χώρα μας βρίσκεται σε ταχύτατη διαδικασία μετάβασης προς την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, ωθούμενη από τις παγκόσμιες εξελίξεις. Η πανδημία επιτάχυνε αυτές τις εξελίξεις σε όλα τμήματα της αγοράς και μάλιστα στον χώρο της ΥΓΕΙΑΣ, όπου η άμεση υιοθέτηση ψηφιακών λύσεων επιβλήθηκε με δραματικό τρόπο. Ευθύνη όλων όσοι υπηρετούν τον χώρο της υγείας είναι η μετάβαση να γίνει ορθολογικά και παραγωγικά και όχι άναρχα υπό την πίεση των περιστάσεων. Στο Συνέδριο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» θα υπάρξει η ευκαιρία να ψηλαφίσουμε τις ανάγκες όλων των τμημάτων της αγοράς και της κρατικής παρέμβασης, αλλά και να συζητήσουμε προκλήσεις, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το 5G και άλλες ψηφιακές δυνατότητες.

Στη πλούσια θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνονται ομιλίες όπως:

  • Ο ρόλος του κράτους στον ψηφιακό μετασχηματισμό της υγείας
  • Οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις στη ψηφιακή εποχή
  • Νοσοκομεία και ψηφιακός μετασχηματισμός
  • Νέες ψηφιακές λύσεις στο χώρο της υγείας
  • Η επίδραση της πανδημίας COVID -19 στην επιτάχυνση της ψηφιακής εποχής
  • Τα φαρμακεία στη ψηφιακή εποχή

Σε μία Ελλάδα που επιχειρεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πανδημίας και να εισέλθει στο ψηφιακό μέλλον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνεισφέρουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι παράγοντες της αγοράς και να συζητήσουμε για την ανάδειξη της χώρας μας σε πρωταθλητή της ψηφιακής εποχής, με έμφαση στον χώρο της υγείας.

Σας περιμένουμε!

Για τον Σ.Α.Φ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος ΔΣ
Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Παπάζογλου