Ταυτοποίηση του ενός δράστη στην εκτέλεση του 47χρονου στην Καλαμάτα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ποινικών είναι το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές για τη μαφιόζικη εκτέλεση το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο των δραστών στο χωριό Κιτριές της Δυτικής Μάνης, ενώ ήδη έχει ταυτοποιηθεί ο ένας από τους δύο δράστες.

Το θύμα, ένας 47χρονος Ελληνοαμερικανός, κινούταν με μηχανή στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος όταν δύο άντρες που επέβαιναν σε σκουρόχρωμο μικρό αυτοκίνητο του έκοψαν τον δρόμο. Ο ένας εκ των δύο κατέβηκε από το αυτοκίνητο, τον χτύπησε άγρια και τον πυροβόλησε.

Σύμφωνα με το Tharrosnews, ο 47χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ για διακίνηση ναρκωτικών είχε καταδικασθεί και στην Αμερική. Αυτή, δε, την περίοδο βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους, καθώς κατηγορούνταν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών.

Του είχαν στήσει ενέδρα

Ήταν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, όταν το μαύρο σκουτεράκι με τον 47χρονο κινούνταν επί της οδού Ύδρας. Λίγα μέτρα πριν τη διασταύρωση με την οδό Σόλωνος, ένα σκούρο «opel corsa» του έκλεισε το δρόμο και τον ανάγκασε να σταματήσει στη δεξιά πλευρά, κοντά σε σταθμευμένα οχήματα.