Τον έστειλε να λογοδοτήσει: Πατέρας βασάνιζε, βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του

Στα μέσα Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του 49χρονου πατέρα από το Ηράκλειο Κρήτης, για τη σεξουαλική κακοποίηση και εμπορία της 21χρονης -σήμερα- κόρης του, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.
Μαζί του δικάζονται και 5 ακόμα κατηγορούμενοι με τις κατηγορίες της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, της εμπορίας ανθρώπων κατ’ εξακολούθηση και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Cretalive.gr, η καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι αποφάσισε να “σπάσει την σιωπή της” όταν ενηλικιώθηκε, καθώς η κακοποίησή της ξεκίνησε σε ηλικία 15 ετών, όταν ασέλγησε σε βάρος της ο 49χρονος πατέρας της. Τότε, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει αν αποκάλυπτε την αποτρόπαια πράξη του.

Έκτοτε ακολούθησε η συστηματική σεξουαλική κακοποίησή της από τον πατέρα, ο οποίος στη συνέχεια την εξέδιδε σε άλλους άνδρες.

Όπως κατέθεσε, η 21χρονη σήμερα γυναίκα, ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φέρεται να είναι και ένας ηλικιωμένος επιχειρηματίας, με τον οποίο εξαναγκαζόταν σε καθημερινή συνέρευση και μάλιστα υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, προκειμένου να κάμπτεται η αντίδρασή της.

Η ίδια θυμάται χαρακτηριστικά πως κάποια στιγμή, μετά την κακοποίησή της από τον ηλικιωμένο, ο άντρας της έδωσε στο χέρι 500 ευρώ, τα οποία παρέδωσε αργότερα στον πατέρα της.

Με τον καιρό, ο πατέρας άρχισε να διευρύνει τον κύκλο των ανδρών στους οποίους εξέδιδε την ανήλικη κόρη του. Όπως καταγγέλλεται ανάμεσά τους ήταν ο γιος του ηλικιωμένου επιχειρηματία, ένας έμπορος της περιοχής και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Στην κατάθεση της η καταγγέλλουσα αναφέρθηκε εκτενώς και στην παιδική της ηλικία, τονίζοντας ότι συχνά την χτυπούσε, της έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό, έβαζε την ίδια, τον αδερφό της και τη μητέρα της τιμωρία στα γόνατα για ώρες ή τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο, απαγορεύοντας τους να τις αφήσουν κάτω. Όταν πάλι πεινούσαν, έβαζε την οικογένεια του μέσα σε σούπερ-μάρκετ, τους έβαζε να μυρίζουν τα φαγητά και τα γλυκά και τους άφηνε στο τέλος νηστικούς.