Το Ίδρυμα “Παύλος Γιαννακόπουλος” ανακαίνισε το ανοιχτό γήπεδο της Αστυπάλαιας και ο υπερήφανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος το εγκαινίασε

Ακόμη μία δωρεά πραγματοποίησε το Ίδρυμα “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Αυτή τη φορά στην κοινωνία της Αστυπάλαιας. Για την ακρίβεια, ολοκληρώθηκε και παρουσιάστηκε η ολική ανάπλαση του ανοιχτού γηπέδου του Γυμνασίου – Λυκείου του νησιού.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, με τις βελτιωτικές εργασίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα να περιλαμβάνουν αποξήλωση της περίφραξης και κατασκευή νέας ύψους 4 μέτρων, ανακατασκευή του δαπέδου με την προσθήκη στρώσης σκυροδέματος και δημιουργίας κλίσεων για να εξασφαλιστεί η απορροή των ομβρίων και έγινε ανακατασκευή του ηλεκτροφωτισμού με την τοποθέτηση νέων ιστών και νέων φωτιστικών Led. Επιπλέον, έγινε αποξήλωση και τοποθέτηση νέων μπασκετών ολυμπιακού τύπου με στρώματα ασφαλείας, ενώ τοποθετήθηκε ακρυλικό αντικραδασμικό δάπεδο για ασφαλέστερη και πιο σταθερή κίνηση των μικρών αθλητών.

Το “παρών” στα εγκαίνια έδωσε κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στη διάρκεια του λόγου του αναφέρθηκε στον Αργύρη Καμπούρη, που έλκει την καταγωγή του από το νησί, ευχόμενος πως από αυτή την αφορμή θα βγει ένας νέος αθλητής υψηλού επιπέδου σαν τον άλλοτε διεθνή σέντερ, με τον αστερίσκο να αγωνιστεί μελλοντικά στον Παναθηναϊκό.

Το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» ανακαίνισε το ανοιχτό γήπεδο της  Αστυπάλαιας (βίντεο) – The Standard
Γήπεδο καλαθοσφαίρισης στην Αστυπαλιά με την χορηγία του ιδρύματος  Γιαννακόπουλου | Νέα | Εκτακτη Επικαιρότητα | Ρόδος, Δωδεκάνησα, Ελλάδα,  Κόσμος | Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Αθλητικά, Πολιτισμός
Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Ολική ανάπλαση του Γηπέδου μπάσκετ της  Αστυπάλαιας | Gazzetta

Πηγή: sport24