Τραγικός επίλογος στην Κρήτη: Νεκρή η 50χρονη που αγνοούνταν από την κακοκαιρία

Τραγικός επίλογος στην Κρήτη. Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη γυναίκα στην Κρήτη, την οποία παρέσυραν τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας που ξέσπασε χθες στην Αγία Πελαγία.

Νωρίτερα, ο σύζυγός της που βούτηξε μαζί με τους δύτες προκειμένου να βρουν την γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε χθες μαζί με τον 50χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες με κάθε διαθέσιμο μέσο η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, το λιμενικό, η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι εθελοντές αναζητούσαν την 50χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε χθες με το αυτοκινητό του, διατηρούσε ένα σπίτι στην Αγία Πελαγία και έφυγε από το Ηράκλειο μαζί με την 50χρονη προκειμένου να πάνε να το καθαρίσουν και να κάνουν κάποιες άλλες εργασίες.

Όταν όμως έφτασαν στην Αγία Πελαγία οι ουρανοί είχαν ανοίξει, με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Τότε, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το αμάξι, όμως από τότε αγνοούνται τα ίχνη της.

Ο 50χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα το ΙΧ να σφηνώσει στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου που πραγματοποιεί στην περιοχή ο δήμος Μαλεβιζίου.

Τον ανέσυραν πυροσβέστες έπειτα από μεγάλη προσπάθεια καθώς το σημείο ήταν απροσπέλαστο λόγω του όγκου των υλικών που είχαν μεταφερθεί προς την παραλία.

Ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του λέγοντας πως έχει εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα ενώ στη συνέχεια διακόπηκε η σύνδεση. Μέλη της οικογένειάς του ήρθαν σε επικοινωνία με τις αρχές και τελικά ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο εγκλωβισμένο αυτοκίνητό του.

Ο σύζυγός της που την αναζητούσε, είχε επικοινωνία με τον 50χρονο την ώρα που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο και όταν υποχώρησαν τα καιρικά φαινόμενα, πήγε στην Αγία Πελαγία προκειμένου να προσπαθήσει να βγει την γυναίκα του.