Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Μαθητής έπεσε από τον δεύτερο όροφο σχολείου – Σε κρίσιμη κατάσταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, όταν το παιδί από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια έπεσε από τον δεύτερο όροφο του ιδιωτικού σχολείου στο οποίο φοιτά.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον μαθητή και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με το thesstoday, η διεύθυνση του ιδιωτικού σχολείου εξέδωσε ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με το περιστατικό, το οποίο αναφέρει:

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα δυσάρεστο περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2021.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μαθητής της Α’ Λυκείου έπεσε, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, από τον 2ο όροφο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το υγειονομικό προσωπικό του σχολείου, η διεύθυνση του σχολείου φρόντισε για την τάχιστη διακομιδή του μαθητή με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης και ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του.
Οι ψυχολόγοι του Τμήματος Συμβουλευτικής προσφέρουν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στους συμμαθητές και συμμαθήτριες του παιδιού, όπως κάνει και το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο Λυκείων για τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες.
Η θετική μας σκέψη είναι κοντά στον μαθητή μας και την οικογένειά του».