Τροχαίο στα Πικουλιάνικα Σπάρτης: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό (ΦΩΤΟ)

Σε χαράδρα από ύψος περίπου 10 μέτρων κατέληξε ΙΧ όχημα που κινείτο στον δρόμο των Πικουλιανίκων Δ. Σπάρτης. Στο όχημα επέβαινε άνδρας, για τον οποίο αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης. Ο επιβάτης του οχήματος φέρεται να έχει τραυματιστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Τροχαίας Σπάρτης κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κατά τις αρχικές πληροφορίες, ο οδηγός είχε ξεκινήσει διαδρομή στη δημοτική οδό προς Μυστρά γύρω στις 7:30΄ το πρωί της Τετάρτης (4/5), όταν για άγνωστη αιτία, 1 περίπου χιλιόμετρο μετά το κέντρο των Πικουλιανίκων, στο τμήμα μεταξύ του οικισμού και της Άνω Πύλης του βυζαντινού Μυστρά, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το οδόστρωμα και βρέθηκε στο κενό, αναποδογυρισμένο μέσα σε πυκνή βλάστηση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, λόγω απουσίας μαρτύρων κι εξαιτίας ελλιπούς ορατότητας από τον δρόμο και μη ύπαρξης εμφανών ιχνών στην άσφαλτο και τον γύρω χώρο, το κατακρημνισμένο όχημα εντοπίστηκε τυχαία από διερχόμενους, αρκετές ώρες μετά το συμβάν -λίγο μετά τις 3:30΄ μμ της Τετάρτης- κι άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές.

Πηγή: lakonikos.gr