Τσακαλώτος από Λάρισα: Η κυβέρνηση θεωρεί παροδική την πενταπλή κρίση που μας ταλανίζει και συνεχίζει αμέριμνη την πολιτική της (φώτο-βίντεο)

“Νομίζαμε πως είχαμε μία τριπλή κρίση, οικονομική, κλιματική και υγειονομική, αλλά έχουμε πενταπλή με τον πόλεμο και την ακρίβεια. Παρόλα αυτά έχουμε μία κυβέρνηση που θεωρεί ότι αυτές οι κρίσεις είναι παροδικές και συνεχίζει με την ίδια πολιτική που είχε πριν από αυτές τις κρίσεις”, επεσήμανε ο Α’ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά τη διάρκεια της ομιλίας που πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη μέρα της περιοδείας του στη Λάρισα.

Παράλληλα, ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε και στο συνέδριο που επίκειται στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας πως “εκεί  θα συζητήσουμε τις προτάσεις με τις οποίες θα πάμε στην κοινωνία αλλά και σε άλλα προοδευτικά κόμματα για μία εναλλακτική αριστερή προοδευτική κυβέρνηση”.

Ακόμη, ο Α’ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στα εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα, δίνοντας το δικό του στίγμα για τα εργασιακά.

Δείτε το βίντεο:

Επιπλέον, ο κ. Τσακαλώτος στην ομιλία του μίλησε για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα, δίνοντας τις δικές του προτάσεις για την αντιμετώπιση της.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: onlarissa.gr