Υπερασπίζεται τον πατέρα της και αγωνιά για το αν είναι έγκυος

Ο πατέρας μου είναι αθώος” επιμένει η Βρετανίδα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε στα Μάλια, μετά από νυχτερινή της έξοδο με τον πατέρα της

Οι διακοπές μετατράπηκαν σε εφιάλτη, λέει η 33χρονη Βρετανίδα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ο πατέρας της οποίας κατηγορείται ότι τη βίασε στα Μάλια, μετά από κοινή τους νυχτερινή έξοδο.

Μιλώντας επώνυμα στην Daily Mail η γυναίκα επιμένει και υποστηρίζει ότι ο πατέρας της είναι “100% αθώος”, ενώ αποκαλύπτει ότι ίσως είναι έγκυος.

Υπενθυμίζεται ότι η Τάμι Φόρσάιθ κατήγγειλε ότι σύρθηκε σε θάμνους και βιάστηκε μετά από μια νυχτερινή έξοδο με πολύ αλκοόλ, κατά τη διάρκεια των διακοπών με τον πατέρα της στην Κρήτη.

Το βίντεο που εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ. στο οποίο απεικονίζεται η 33χρονη με τον πατέρα της σε μπαρ σε “απρεπή ερωτική δραστηριότητα” οδήγησε στη σύλληψη του πατέρα με την κατηγορία του βιασμού της κόρης του.

Ωστόσο, την ώρα που ο 62χρονος κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης, η 33χρονη Τάμι επιμένει ότι δεν ήταν ο πατέρας της που της επιτέθηκε και είναι εν αναμονή των εξετάσεων DNA.

Η Τάμι, που έχει τέσσερα παιδιά στη Μ.Βρτανία, είπε στη MailOnline: “Δε με βίασε ο πατέρας μου. Η Ελληνική Αστυνομία το γνωρίζει αυτό, αλλά μας έχουν φερθεί αποτρόπαια”

Είπε ότι παραιτήθηκε του δικαιώματός της στην ανωνυμία για να υπογραμμίζει την υπόθεση του πατέρα της και να βοηθήσει την ΕΛ.ΑΣ. να πιάσει τον πραγματικό βιαστή, που όπως λέει κυκλοφορεί ακόμη στους δρόμους.

Αναφορικά με το επίμαχο βίντεο, η Τάμι αναφέρει ότι το υλικό από το μπαρ “απλώς” δείχνει έναν πατέρα που νοιάζεται και προσπαθεί να τη βοηθήσει να σηκωθεί. Και η ίδια προσθέτει: “Ήμουν τρομερά μεθυσμένη, δεν μπορούσα καλά καλά να κινηθώ. Απλώς προσπαθούσε να με σηκώσει για να με πάει στο ξενοδοχείο και να με βάλει για ύπνο”.

Σύμφωνα με την ίδια “η αστυνομία έκρινε από την αρχή ότι ο πατέρας μου είναι ένοχος και δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τον πραγματικό βιαστή. Έχει έρθει η ώρα να μιλήσω ανοιχτά, ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη”.

Ο 62χρονος συνελήφθη στις 11 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά την καταγγελία της Τάμι. Ο ίδιος έχει αρνηθεί το βιασμό και έχει ενημερωθεί ότι είτε θα οδηγηθεί σε δίκη εντός 18 μηνών είτε θα αφεθεί ελεύθερος, ανάλογα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Η Τάμι, που ζει με τον πατέρα της στο Hull, αποκάλυψε ότι βρίσκεται ακόμη στην Κρήτη, και μιλάει στο τηλέφωνο με τον πατέρα της, κάθε μέρα. Κλαίγοντας λέει ότι της επιτρέπεται να του μιλάει μόνο για μερικά λεπτά και ότι εκείνος είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και δεν καταλαβαίνει γιατί συνέβη αυτό, αφού εκείνος δεν έκανε τίποτα κακό.

“Ο πατέρας μου έχει διαβήτη και μια σειρά άλλων σοβαρών ιατρικών προβλημάτων. Δεν τρέφεται σωστά εδώ και 5 ημέρες και είναι κοντά στην κατάρρευση. Ανησυχώ πολύ ότι όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να τον σκοτώσει”.

“Ίσως είμαι έγκυος”

Η 33χρονη αποκάλυψε τους φόβους της για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη ως αποτέλεσμα του βιασμού της. Είναι ήδη μητέρα τριών αγοριών 12, 10 και 5 ετων και μιας 15χρονης κοπέλας ενώ έχει χωρίσει με τον πατέρα τους.

“Αυτές οι διακοπές εξελίχθηκαν σε ταινία τρόμου. Υποφέρω από στρες που έχει επιδεινωθεί γιατί έχω ναυτία και καθυστέρηση. Είναι 60% σίγουρη ότι είμαι έγκυος. Το βρετανικό προξενείο μου είπε ότι πρέπει να κάνω εξετάσεις αίματος, αλλά έχω κρίσεις πανικού και χρειάζομαι συνοδεία. Είμαι όμως, μόνη μου εδώ και δεν έχω κανένα να με βοηθήσει.

Η Τάμι έκανε διακοπές με τον πατέρα της για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του και ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευαν στο εξωτερικο μαζί, μετά την άρση των υγειονομικών μέτρων λόγω κορωνοϊού. Επρόκειτο μάλιστα να επιστρέψουν στη Βρετανία στις 19 Ιουνίου.

Αναφερόμενοι στις εξετάσεις DNA, η 33χρονη είπε: Μας υποσχέθηκαν ότι θα ήταν προτεραιότητα αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε. Δε μου έχουν δώσει καμία πληροφορία για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Οι ελληνικές αρχές δείχνουν απλώς να μην ενδιαφέρονται. Σε ό,τι τους αφορά έκαναν μια σύλληψη και ο πατέρας μου μπορεί να σαπίσει στη φυλακή.

Ωστόσο αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 62χρονος Φόρσαϊθ συνελήφθη με δεδομένο το υλικό από τις κάμερες που δείχνουν ότι ο 62χρονος επιδιδόταν σε απρεπή σεξουαλική δραστηριότητα με την Τάμι, κατά το διάστημα πριν την επίθεση.

Πηγή: cretalive.gr