Φρίκη στην Κρήτη: Χτύπησε τη μητέρα του μέχρι θανάτου

Συνελήφθη ο δράστης που χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του. Πληροφορίες ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Νέο έγκλημα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου με δράστη έναν άνδρα που σκότωσε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα σε γειτονιά στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένας 42χρονος άνδρας πήρε ένα ξύλινο αντικείμενο και χτύπησε τη μητέρα του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Οι  πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν τη δολοφονία της 67χρονης από τον 42χρονο γιο της, στο διαμέρισμά τους στο κέντρο του Ηρακλείου, είχε προηγηθεί άγριος καυγάς, με τους γείτονες να ακούν το θύμα να καλεί σε βοήθεια! 

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Κριτοβουλίδου στο κέντρο του Ηρακλείου, ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη: η 67χρονη ήταν πεσμένη στο πάτωμα, νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ ο γιος της, επίσης μέσα στα αίματα, στεκόταν από πάνω της και κοιτούσε αποσβλολωμένος στο άψυχο σώμα της μητέρας του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο 42χρονος ύστερα από τον άγριο καυγά με τη μητέρα του, άρπαξε ένα καδρόνι και με αυτή τη σκότωσε στο ξύλο, χτυπώντας την στο κεφάλι και όλο της το σώμα. 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια στην άτυχη γυναίκα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που κλήθηκαν εντόπισαν και συνέλαβαν τον 42χρονο μητροκτόνο ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.