Χανιά: Συνελήφθη νοσηλευτής του γηροκομείου

Στη σύλληψη ενός νοσηλευτή του γηροκομείου στα Χανιά προχώρησαν οι αρχές αργά χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορία είναι αυτή της συκοφαντικής δυσφήμισης δια Τύπου, με αφορμή διάλογο που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το parakritika.gr, φέρεται να ανέφερε κάτω από διαδικτυακό δημοσίευμα το όνομα της δικηγόρου που έκανε την πρώτη καταγγελία, ξετυλίγοντας το “κουβάρι” της υπόθεσης, αποδίδοντας συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς.

Η δικηγόρος έχει καταθέσει μήνυση και εναντίον δύο γυναικών, οι οποίες επίσης συμμετείχαν στον διάλογο, εκ των οποίων η μία φέρεται επίσης να είναι εργαζόμενη στη δομή. Στον συγκεκριμένο “διάλογο” μάλιστα η δικηγόρος κάνει η ίδια αναφορά στις επαγγελματικές ιδιότητες των συγκεκριμένων τριών ατόμων. Ο νεαρός εργαζόμενος κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Και μεταβίβαση περιουσιών;

“35 άτομα πέθαναν μέσα σε 5-6 μήνες, που ήμουν εκεί” είπε ο Δ.Μαυρακάκης, πρώην εργαζόμενος του οίκου ευγηρίας. Ο ίδιος έκανε λόγο πως είχε ακούσει πρώην συναδέλφους του να συζητάνε ότι είχαν περιέλθει στην κατοχή τους περιουσιακά στοιχεία των ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας οδηγήθηκε στο κρατητήριο ενώ αναζητούνται άλλοι 2 νοσηλευτές. Πάντως και οι 3 είναι προγραμματισμένο να καταθέσουν σήμερα στον εισαγγελέα.

Πηγή: www.cretalive.gr