Μαιευτήριο «Έλενα»: Έστειλαν την αστυνομία στην συγκέντρωση των εργαζομένων

Μαιευτήριο «Έλενα»: Τα χειρουργεία στο μαιευτήριο οδηγούνται σε αναστολή. Με μία χειρουργική αίθουσα να λειτουργεί το τελευταίο διάστημα. «Από τη δεκαετία του 1970 δεν έχει παραστεί αστυνομία εδώ πέρα» τόνιζαν με οργή οι εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο «Έλενα»

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στο «Έλενα Βενιζέλου» διαμαρτύρονται για τα τεράστια κενά που θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του μαιευτήριου, η κυβέρνηση απαντά με καταστολή και αστυνομία. Συγκεκριμένα, ένστολοι και αστυνομικοί με πολιτικά μπήκαν στον χώρο του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των εργαζομένων.

«Για πρώτη φορά έχουμε αστυνομία με πολιτικά. Παραπέμπει σε άλλες εποχές αυτή η αντιμετώπιση των εργαζομένων. Τους εξηγούμε ότι δεν είμαστε υπόδικοι, δεν είμαστε εγκληματίες. Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή» ανέφερε ο γραμματέας του σωματείου εργαζόμενων στο νοσοκομείο Κώστας Καταραχιάς και συμπλήρωσε: «Αυτά είναι του ’50, της χούντας. Γελάνε κιόλας μπροστά μας, μας ειρωνεύονται. Είναι το θράσος τους απύθμενο».

Πηγή: eretikos.gr