Δεκάδες rapid test στην Σκάλα Ωρωπού

Ο Δήμος Σκάλας Ωρωπού σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής, πραγματοποίησαν σήμερα δεκάδες rapid test στους πολίτες. Σημειώνεται ότι βρέθηκε μόνο 1 θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε ασυμπτωματικό φορέα.

Η ανακοίνωση του Δήμου

ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ RAPID TEST ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη δράση rapid test covid-19 στις Παλιές Φυλακές της Σκάλας Ωρωπού μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Ωρωπού, την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.) και του Περιφερειάρχη και προέδρου του Ι.Σ.Α. Γιώργου Πατούλη. 

Πολίτες από όλες τις περιοχές του Δήμου Ωρωπού υποβλήθηκαν σε δωρεάν rapid test covid-19. Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες διενεργήθηκαν δεκάδες rapid test και βρέθηκε ένα θετικό δείγμα σε ασυμπτωματικό φορέα.
Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης επισκέφθηκε το υγειονομικό συνεργείο του Ι.Σ.Α., συνομίλησε με τους γιατρούς, τους εξέφρασε τη συμπαράσταση του και τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους.
Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα δράσεις για όλους τους πολίτες του Δήμου Ωρωπού.
Πέμπτη 1 Απριλίου 10:30-14:00 στο Πνευματικό Κέντρο Καλάμου.
Πέμπτη 1 Απριλίου 10:30-14:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αυλώνα.
«Συνεχίζουμε τις δράσεις για την προστασία των πολιτών και την θωράκιση του Δήμου μας από την πανδημία. Ευχαριστούμε την τον Περιφερειάρχη και πρόεδρο του Ι.Σ.Α Γιώργο Πατούλη, την Περιφέρεια Αττικής και τους γιατρούς του Ι.Σ.Α. για την υποστήριξη και τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας παρέχουν. Είμαστε κοντά στους πολίτες και μαζί θα βγούμε νικητές στη μάχη κατά της πανδημίας», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.