Δεύτερη γιατρός παρακινεί τον κόσμο να λέει όχι στα εμβόλια

Δεύτερη γιατρός και αυτή τη φορά στην Λάρισα είναι η η αρνητής του εμβολίου που προσπαθεί να παρακινήσει τους πολίτες να μην εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr η εν λόγο γυναικολόγος ονόματι, Κωνσταντίνα Καρβέλλα προβαίνει συχνά πυκνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της στο Facebook διακινώντας θεωρίες για παρενέργειες των εμβολίων, όπως «καταστροφή αγγείων» και «διαταραχές στο ανθρώπινο DNA».

Χαρακτηριστική είναι μία πρόσφατη ανάρτησή της η οποία δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ της και έκανε τον γύρο του διαδικτύου στην οποία έκανε λόγο για μεγάλες παρενέργειες σημειώνοντας πως ενάντια στον κορωνοϊό υπάρχουν θεραπείες οι οποίες έχουν και γρήγορα αποτελέσματα. Στην συνέχεια μιλούσε για πολλούς νεκρούς στην χώρα μας από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και παρακινούσε τον κόσμο να «είναι γεναίος» σημειώνοντας πως «ο λαός έχει αντιληφθεί την αλήθεια». Έκλεινε δε λέγοντας «όχι στην παγκοσμιοποίηση» και τονίζοντας πως… «η Γη φτάνει για όλους».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων αφού από την μία υποστηρίχθηκε από αρνητές της πανδημίαςκαι των εμβολιασμών ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις ανθρώπων που διαφώνησαν με τις εν λόγω τοποθετήσεις καλώντας την Κωνσταντίνα Καρβέλλα να παραθέσει τις πηγές της.