Εθελοντική αιμοδοσία για το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Η ενέργεια αυτή διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον ΙΣΑ, την Αντιπεριφέρεια Δυτικού Τομέα και τον Ποδηλατικό Συλλόγο «Οδυσσέας» Πετρούπολης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Πετρούπολης «ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ», από τις 10:00 έως 14:00.

Επίσης, υποστηρίζεται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), ενώ τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής θα έχει η κ. Χ. Γαλανοπούλου.

«Η Περιφέρεια στέκεται αρωγός και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει προσφορά αίματος, η οποία θα βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου», επισήμανε σε μήνυμα του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Α. Λεωτσάκος, σε μήνυμά του, υπογραμμίζει ότι είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τους συνάνθρωπους μας μέσα από την αιμοδοσία, που αποτελεί «πράξη προσφοράς, αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης».