Εμβολιάστηκε με AstraZeneca ο Ε. Τσακαλώτος μετά την πορεία την Πέμπτη – Αιχμηρή ανάρτηση κατά της κυβέρνησης

Μετά τη χθεσινή πορεία ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο για να λάβει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην υπουργός Οικονομικών άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία, αφήνοντάς τα «ανοχύρωτα εν μέσω πανδημίας», ενώ αναφερόμενος στο εμβολιαστικό πρόγραμμα τόνισε σε ειρωνικό ύφος «… αλλά το ραντεβού των 13:24 συνήθως γίνεται 13:24». 

«Θα μου πεις εδώ πανηγύριζαν που είχαμε 8% ύφεση, την τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη…», προσθέτει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

«Δεύτερη δόση Άστρα. Από τον πρωθυπουργό μας κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι γυμνόστηθος στη φωτογραφία για να δουλέψει το εμβόλιο αλλά ευτυχώς ο Αντρέας Ξανθός με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι απαραίτητο.
Μίλησα και με τους εργαζόμενους εδώ, σε πρωτοβάθμια δομή υγείας, που κάνουν εξαιρετική δουλειά και δίνουν έναν πραγματικό αγώνα. Και πείστηκα ακόμη περισσότερο ότι η πρωτοβάθμια υγεία είναι το μέλλον και θα είναι απόλυτα απαραίτητη και μετά την υγειονομική κρίση.
Παρεπιμπτόντως στη χθεσινή εκδήλωση της νομαρχιακής Α Αθηνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπα ότι η ΝΔ δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία, δεν έχει κάνει τίποτα για την πρωτοβάθμια υγεία, δεν έχει προσλάβει γιατρούς. Και είπα ότι για να είμαστε αξιόπιστοι όταν λέμε αυτά δεν είναι κακό να πούμε το ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού δουλεύει καλά και ότι τα ραντεβού γίνονται στην ώρα τους.
Από την αναπαραγωγή της είδησης καταλαβαίνω ότι η ΝΔ το αποδέχεται. Και χαίρονται που άφησαν ανοχύρωτα τα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας, δεν προσέλαβαν μισό μόνιμο υγειονομικό, δεν ενίσχυσαν την πρωτοβάθμια υγεία αλλά το ραντεβού των 13:24 συνήθως γίνεται 13:24.
Θα μου πεις εδώ πανηγύριζαν που είχαμε 8% ύφεση, την τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη….».