Καβάλα: Συγκλονίζει ο θάνατος της αριστούχου Μυρτούς από καρκίνο

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη στη Καβάλα, καθώς η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, έχετε τη μάχη με τον καρκίνο. Το 2019 η Μυρτώ πέρασε στις πανελλήνιες στην ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Όμως αμέσως μετά η μοίρα επεφύλασσε ένα ύπουλο χτύπημα για το κορίτσι, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. «Πάλεψε» με την ασθένεια για δύο χρόνια χωρίς να παρατήσει τις σπουδές της.

Συγκλονισμένη είναι η δασκάλα της όπως επισης και δεκάδες φίλοι συμμαθητές αλλά και συγγενείς της που δεν μπορούν να πιστέψουν ποσό άδικα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τους «άγγελος».

«To σχολείο μας αποχαιρετά την αγαπημένη μας μαθήτρια Μυρτώ Φουρουτζόγλου. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη μας Μυρτώ, θα σε θυμάμαι για πάντα. Η δάσκαλα σου, Σοφία Σαρικλόγλου», ήταν η ανάρτηση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, εκτός από αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια Ιατρικής, ήταν και διακεκριμένη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας. «Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της», ήταν η ανακοίνωση. «Κρίμα κρίμα…νεα παιδιά με όνειρα, ταλαντούχα !όλη η ζωή μπροστά της….τα λόγια φτωχά τέτοιες ώρες. Κουράγιο στους γονείς της. Βαρύ το φορτιο», έγραψε μια γυναίκα στο Facebook.

facebook_mirto

«Για τη Μυρτώ Φουρουντζόγλου, το super girl της Καβάλας που πέρασε απ’ τους πρώτους στην Ιατρική της Θεσσαλονίκης το 2019 και σήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή της νικημένη από καρκίνο.», ήταν το μήνυμα φίλη της στο Facebook.

Και ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, Κοσμάς Χαρπαντίδης, δήλωσε σε σχετική ανακοίνωση: «Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της».