Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Στο σπίτι του μετά το χειρουργείο

«Νικητής» επέστρεψε στο σπίτι του μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στο κεφάλι του ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Σημειώνεται ότι είχε υποστεί σοβαρή ζημιά μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε και τον ταλαιπώρησε.

Όλα πήγαν καλά μετά το πολύωρο χειρουργείο και ο παρουσιαστής σήμερα επέστρεψε σπίτι με τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη που όλο αυτόν τον καιρό δεν φεύγει ούτε λεπτό από το πλευρό του.

Η σύζυγος του, ανάρτησε μια φωτογράφο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με τον σύζυγό της στο σαλόνι του σπιτιού τους να κάνει το σήμα της νίκης και έγραψε ποσό χαρούμενη είναι με το αποτέλεσμα.

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ! Πόσο δυνατός! Πόσο μαχητής! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά! Το αποτέλεσμα….. απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κ. Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, κρανιοπροσωπικός χειρουργός – πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά»έγραψε η σύζυγος του Κωνσταντίνου χαρούμενη μετά το χειρουργείο που έφερε τον Κωνσταντίνο ένα ακόμα βήμα προς την ίασή του.