Πατέρας 16χρονης από την Θήβα: «Ηταν γεμάτη από κορωνοϊό»

Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει η ιστορία της 16χρονης από την Θήβα που έχασε την ζωή της από κορωνοϊό.

Ο πατέρας της άτυχης Μαργαρίτας μίλησε αποκλειστικά στο STAR και δήλωσε ότι, «εγώ τη μετέφερα (σ.σ. στο νοσοκομείο) γιατί ήταν γεμάτη με κορονοϊό».

Την ίδια ώρα η μητέρα της 16χρονης δίνει τη δική της μάχη με τον κορονοϊό καθώς είναι διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και δεν γνωρίζει ότι χάθηκε το παιδί της.

Η άτυχη Μαργαρίτα είχε έντονη δύσπνοια, βήχα και πυρετό, ενώ το οξυγόνο της έπεφτε επικίνδυνα και κατά πληροφορίες διασωληνώθηκε ενώ οι γιατροί ετοιμάζονταν για διακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας

Το κορίτσι είχε διαγνωστεί με Covid την Παρασκευή. Ήταν σε καραντίνα στο σπίτι της στο Πυρρί μαζί με τους γονείς της που ήταν θετικοί και εκείνοι.

Τη Δευτέρα η μητέρα της, δεν αισθανόταν καλά και πήγε μαζί της στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκριναν πως η 46χρονη έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στον «Ευαγγελισμό» όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ δίνοντας μάχη για τη ζωή της καθώς πάσχει από διαβήτη.

Την ίδια μέρα εξέτασαν και πάλι το παιδί και είδαν «καλή κλινική» εικόνα. «Τις έγιναν εξετάσεις, τις δόθηκαν οδηγίες και είχε καλή κλινική εικόνα γι αυτό και της είπαν να πάει σπίτι της» είπε ο δήμαρχος Θηβαίων.

Ο αδερφός της κατήγγειλε εγκληματική αμέλεια καθώς όπως λέει, ο παιδίατρος του την εξέτασε για δεύτερη φορά στο Νοσοκομείο της Θήβας διέγνωσε φαρυγγίτιδα.

To κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.