Πέτρος Φιλιππίδης: Λυποθυμικό επεισόδιο για τον ηθοποιό με συμπτώματα εγκεφαλικού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, εισήχθη χθες (Τετάρτη 03/02/21) εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική έπειτα από λυποθυμικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του για την κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρό. Ο ηθοποιός βίωσε ένα λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο είχε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Παρ όλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη νωρίτερα την Τετάρτη (03.02) σε ιδιωτική κλινική μετά από λιποθυμικό επεισόδιο και σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του παρουσίασε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.

Πάντως, οι λιγοστές πληροφορίες πληροφορίες για την περιπέτεια της υγείας ου ηθοποιού, αναφέρουν πως θα παραμείνει εντός της κλινικής προκειμένου να ξεπεράσει τον «σκόπελο».

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».