Σταύρος Νικολαΐδης: Νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν κατάφερε να «παλέψει» τον κορονοϊό στο σπίτι αφού του έκανε πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, οπού νοσηλεύεται.

«Λυπάμαι που δεν μπορώ να ευχηθώ ξεχωριστά στους εορτάζοντες, αλλά εκεί που ήλπιζα ότι θα περάσω τον #covid_19 σπίτι μου, τελικά κατάφερε να μου κάνει πνευμονία! Χρόνια πολλά και καλά σε όλους λοιπόν κι εννοείται, πρώτα απ’ όλα υγεία! #stavrosnikolaidis», έγραψε ο ίδιος ενώ οι επώνυμοι φίλοι του δεν σταμάτησαν να του στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Ο ίδιος φαίνεται φανερά καταβεβλημένος έχοντας οξυγόνο στη μύτη.

Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε μιλήσει δημόσια με αφορμή τις καταγγελίες, για την δική του άσχημη εμπειρία.

«Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι η συμπεριφορά και τα λόγια ενός σκηνοθέτη, που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, αλλά και σαν εργαζόμενο. Με λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση, είναι αρκετά υβριστικά και προσβλητικά. Αρκεί να σας πω ότι γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Αυτό έγινε σε πρόβες, αλλά και σε παράσταση έγιναν κάποια περιστατικά. Φανταστείτε ότι οι πρόβες γίνονταν σε ανοιχτό χώρο και μας άκουγαν οι διπλανές πολυκατοικίες» είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός στο «Πρωινό» αρχές Φεβρουαρίου.