Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 56χρονος φύλακας – Εντοπίστηκε αιμόφυρτος κατασπαραγμένος από σκυλιά

Αιμορραγικό σοκ από επίθεση σκύλων, μέχρι να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, πιθανολογείται ως αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα που βρέθηκε αιμόφυρτος και με πολλαπλά τραύματα σε χέρια και πόδια, μερικά μέτρα έξω από το κεντρικό κτίριο συσκευαστηρίου στον Κάμπο Ηλείας, χθες το απόγευμα.

Συγκεκριμένα ο 56χρονος κάτοικος Αμαλιάδας παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, εργαζόταν ως φύλακας σε συσκευαστήριο του Κάμπου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και ήρεμο άνθρωπο, ενώ δεν ήταν γνωστή κάποια πιθανή διαμάχη ή διαφωνία.

Το χρονικό του περιστατικού

Λίγο μετά τις 17.30 χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε από διερχόμενο και από απόσταση, ξαπλωμένος και αιμόφυρτος μπροστά από το κεντρικό κτίριο του συσκευαστηρίου στην βόρεια πλευρά. Ο άνθρωπος που τον είδε, δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί στο χώρο υπήρχαν τουλάχιστον δύο άγρια σκυλιά που έμοιαζαν με ποιμενικούς.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνδαλο ενώ λίγο αργότερα έφθασε και η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, όπου θα εξετάσει μετά τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αν είχε προηγηθεί ο θάνατος του φύλακα από παθολογικά αίτια πριν τον κατασπαράξουν τα σκυλιά, ή αν ο θάνατος προκλήθηκε από την επίθεση των άγριων σκύλων.

Εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος φύλακας κάποιες φορές τάιζε αυτά τα σκυλιά. Η Αγγελική Τσιόλα, ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.