Δίνει μάχη με τον κορωνοϊό η 38χρονη δικηγόρος, Παρθένα Κουτμερίδη, κόρη του πρώην βουλευτή, Στάθη Κουτμερίδη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται με κορωνοϊό στην Εντατική του «Αγίου Λουκά» Θεσσαλονίκης η 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, Παρθένα. Η δικηγόρος δεν είχε εμβολιαστεί και διαγνώστηκε με Covid-19 όταν διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της κατάστασής της, κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στον Άγιο Λουκά. Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και, πλέον, δίνουν αγώνα για να θέσουν εκτός κινδύνου τη μητέρα, που νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ο πατέρας της και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης ανέφερε ότι η κόρη του, έπειτα από συνεννόηση με τον γυναικολόγο της, ανέβαλε για δύο μήνες τον εμβολιασμό της, μέχρις ότου γεννήσει. Ο σύζυγός της Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μέσω Facebook, απηύθυνε έκκληση για αίμα σε πολίτες, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο όνομα «Παρθένα Κουτμερίδου του Ευσταθίου», τις καθημερινές, πλην Παρασκευής.