Δικηγόρος 68χρονης: «Δεν ξέρουμε την αιτία θανάτου της»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 68χρονης από την Πέλλα, η οποία έχασε την ζωή μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό της με την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, τα αιτία του θανάτου της δεν είναι ακόμα γνωστά.

Ο Αντώνης Ξυλουργίδης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, και είπε ότι έχει ακόμα αναπάντητα ερωτήματα τόσο ο ίδιος όσο και το νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας συγκεκριμένα είπε: «Στις 4 Μαΐου εμβολιάστηκε, στις 5 έφυγε από τη ζωή. Το ίδιο βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα σκοτοδίνης, εμετού και σφιξίματος στο στέρνο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για 3-4 ώρες, όπου της έγιναν όλες οι εξετάσεις. Στη συνέχεια υποχώρησαν τα συμπτώματα και της έδωσαν εξιτήριο. Το ίδιο βράδυ τα συμπτώματα επανήλθαν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αδύναμο σφυγμό και κατέληξε», είπε και πρόσθεσε: «το οξύμωρο είναι ότι έχει ζητηθεί και από το νοσοκομείο νεκροψία-νεκροτομή διότι και οι ίδιοι έχουν ερωτηματικά από το ποια αιτία έφυγε η γυναίκα. Πρέπει να βρούμε τις αιτίες θανάτου. Προφορικά καθησυχάστηκε η οικογένεια ότι είναι προσωρινές οι παρενέργειες και δεν θα επανέλθουν. Οι άνθρωποι της οικογένειας δεν επιρρίπτουν ευθύνες ούτε στο νοσοκομείο, ούτε στο εμβόλιο. Τους ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια. Αιτία θανάτου ακόμα δεν γνωρίζουμε, δεν υπέστη ανακοπή. Δεν υπάρχει σημείωμα με αιτία θανάτου».